LoginClose

If you are getting any problem with log in to our store please contact Flexi Administrator

Shop!
Shop!

Cine este Online

Avem 19 vizitatori și nici un membru online

Invitatia de nunta este primul sol al fericitului eveniment.

 

 

 

Pe langa vestea casatoriei mirilor, este un semn despre stilul lor si al nuntii. Hartia, textul ales, caracterele cu care s-a scris, culorile, toate ne spun cate ceva.
Invitatia trebuie sa reflecte personalitatea mirilor, dar este bine daca se ia in considerare si persoana care o primeste. Astfel, nu se supara nimeni daca nu veti imparti acelasi model de invitatie tuturor. Dimpotriva! Veti da dovada de consideratie fata de gusturile si personalitatea oaspetilor dumneavoastra
Va asteptam la sediul nostru sa va alegeti din cataloagele noastre modelul (modelele) de invitatii, card-uri de confirmare si de masa potrivite stilului dumneavoastra.

 

 

 

ANUNTAREA VESTII, INVITATIILE, MODUL DE FOLOSIRE

 

 

 

Invitatiile pe care le trimiteti sunt primul simbol oficial al casatoriei dvs. Prin intermediul acestora se face cunoscuta si tema pe care ati ales-o pentru nunta, dand totodata si tonul petrecerii. Inainte de a incepe, cateva sfaturi bune pentru a evita pasii gresiti

 

 

 

Cate invitatii comandam?

Imprimati o data si jumatate numarul persoanelor invitate la nunta. Din ratiuni financiare nu puteti in mod evident sa invitati toate cunostintele Dvs. Prevedeti de asemenea o mica cantitate pentru cei pe care i-ati uitat in graba. Agentia Banner va ofera mai multe posibilitati din care sa alegeti suportul pe care sa va imprimati invitatile:

    *Grandios: doua foi duble, puse una intr-alta, fiecare purtand numele si adresa parintilor mirilor.
    *Clasic: o singura foaie dubla imprimata pe prima si a treia pagina, sau pe cele doua pagini interioare.
    *Original: Agentia Banner va poate oferi o larga gama de posibilitati pe care la puteti alege dintr-un numar foarte mare de cataloage si sa va gasiti fericirea intr-o selectie de invitatii fanteziste.
    *Artizan: invitatii create la comanda de un artizan, in functie de dorintele Dvs si de posibilitatile proprii.

Cui trimiteti o invitatie?

Trimiteti o invitatie persoanelor pe care le doriti aproape in timpul ceremoniei: apropiati, parinti, rude, amici, cunostinte. Nu se trimite decat o singura invitatie pentru o familie care locuieste in aceeasi casa.Pentru a evita sa omiteti pe cineva, este recomandat sa folositi lista invitatilor.

Cand se trimit invitatiile?

Timiteti-le cu doua-trei luni inainte de casatorie, dar mai inainte asigurati-va ca i-ati anuntat pe invitatii Dvs prin mail sau telefon, cat de repede cu putinta, mai ales daca nunta va avea loc vara. Trimiterile se fac toate o data pentru a nu lasa loc susceptibilitatilor!

sample iconLivrare Gratuita

la comenzi de peste 1000 RON

Cumparati acum de minim 1000 RON si primiti produsele comandate gratuit, la dumneavoastra acasa. Cititi maim multe detalii aici.

sample iconContacteaza-ne

Intrebari? la - 0722,,254,452 -

Aveti intrebari suplimentare sau doriti o colectie custom? Nimic mai simplu. Contactati-ne la numarul de mai sus si te vom ajuta!

sample iconUrmareste-ne

afla cele mai noi oferte!

Fii la curent cu cele mai noi si mai avantajoase oferte. Urmareste-ne pe Facebook, Twitter sau Pinterest pentru a afla ultimele noutati

Viziteaza magazinul Miri.ro pe ShopMania