LoginClose

If you are getting any problem with log in to our store please contact Flexi Administrator

Shop!
Shop!

Cine este Online

Avem 15 vizitatori și nici un membru online

Invitatia de nunta este primul sol al fericitului eveniment.

 

 

 

Pe langa vestea casatoriei mirilor, este un semn despre stilul lor si al nuntii. Hartia, textul ales, caracterele cu care s-a scris, culorile, toate ne spun cate ceva.
Invitatia trebuie sa reflecte personalitatea mirilor, dar este bine daca se ia in considerare si persoana care o primeste. Astfel, nu se supara nimeni daca nu veti imparti acelasi model de invitatie tuturor. Dimpotriva! Veti da dovada de consideratie fata de gusturile si personalitatea oaspetilor dumneavoastra
Va asteptam la sediul nostru sa va alegeti din cataloagele noastre modelul (modelele) de invitatii, card-uri de confirmare si de masa potrivite stilului dumneavoastra.

 

 

 

sample iconLivrare Gratuita

la comenzi de peste 1000 RON

Cumparati acum de minim 1000 RON si primiti produsele comandate gratuit, la dumneavoastra acasa. Cititi maim multe detalii aici.

sample iconContacteaza-ne

Intrebari? la - 0722,,254,452 -

Aveti intrebari suplimentare sau doriti o colectie custom? Nimic mai simplu. Contactati-ne la numarul de mai sus si te vom ajuta!

sample iconUrmareste-ne

afla cele mai noi oferte!

Fii la curent cu cele mai noi si mai avantajoase oferte. Urmareste-ne pe Facebook, Twitter sau Pinterest pentru a afla ultimele noutati

Viziteaza magazinul Miri.ro pe ShopMania