LoginClose

If you are getting any problem with log in to our store please contact Flexi Administrator

Shop!
Shop!

Cine este Online

Avem 25 vizitatori și nici un membru online

Modalităţi de livrare

Modalităţile de livrare sunt prezentate cumpărătorilor pe website-ul www.miri.ro la efectuarea comenzii. Modalitatile de livrare sunt prin Posta Romana, curier rapid sau clientul poate ridica produsele de la sediul Magazinului  Mirii.

Timpul de livrare

Perioada standard pentru livrare este de aproximativ 1 săptămâna. Cumpărătorul trebuie să accepte o posibilă prelungire a perioadei de livrare datorată întârzierilor provocate de producător sau a unor evenimente neprevăzute şi care nu depind de Magazinul Mirii, în conformitate cu Ordonanţa nr.21/1992, privind Protecţia Consumatorilor, cu modificările ulterioare.
Bunurile livrate vor fi însoţite de factură, care serveşte ca document financiar dar şi ca document privind garanţia. Cumpărătorului i se cere adresa pentru livrare la completarea comenzii.
Dacă bunurile dorite nu sunt disponibile sau în acest timp au apărut probleme privind efectuarea livrării, reprezentanţii Magazinului Mirii vor informa fără întârziere clienţii folosind datele de contact existente.
Dacă bunurile nu sunt primite de client în timpul stabilit pentru livrare, şi nu a fost contactat de magazin, clientul poate sesiza acest lucru printr-un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. mentionand problema intalnita .

In situaţia in care Magazinul Mirii nu este în masură sa livreze cumpărătorului bunurile comandate şi achitate in avans, din motive obiective şi care nu depind de companie, cumpărătorului i se va restitui integral suma plătită.

Transportul, ambalarea si termenii de plată

Bunurile cumpărate sunt trimise ambalate în mod corespunzător, iar plata se efectuează potrivit metodei alese de cumpărător. Pentru fiecare comandă, taxa de transport este indicată separat. Trebuie avut în vedere că taxa pentru transport este suportată de cumpărător.
 
Magazinul Mirii păstrează dreptul de proprietate asupra bunurilor până când preţul complet al bunurilor este plătit.
 
Orice alte costuri legate de transport ce intervin între transportator şi client după ce bunurile au fost livrate de Magazinul Mirii vor fi achitate de cumpărător.
 

 sample iconLivrare Gratuita

la comenzi de peste 1000 RON

Cumparati acum de minim 1000 RON si primiti produsele comandate gratuit, la dumneavoastra acasa. Cititi maim multe detalii aici.

sample iconContacteaza-ne

Intrebari? la - 0722,,254,452 -

Aveti intrebari suplimentare sau doriti o colectie custom? Nimic mai simplu. Contactati-ne la numarul de mai sus si te vom ajuta!

sample iconUrmareste-ne

afla cele mai noi oferte!

Fii la curent cu cele mai noi si mai avantajoase oferte. Urmareste-ne pe Facebook, Twitter sau Pinterest pentru a afla ultimele noutati

Viziteaza magazinul Miri.ro pe ShopMania